Mitt författarskap


Jag har ofta fått höra att jag är en drömmare och helt ärligt har jag trivts rätt bra med den beskrivningen. Fantasin har varit både min tillflyktsort och mitt paradis. Jag har drömt, och jag har vågat drömma stort. Därför kändes det, trots rädslan inför det okända, ändå självklart då jag hösten 2019 valde att sluta på mitt fasta jobb inom marknadsföring. Äntligen skulle jag skriva den där historien som funnits inom mig så länge. För den hade alltid varit där, även om den under åren sett olika ut.

Feelgood på västkusten


Ida Fryklunds böcker följer ett gäng vänner som bor på västkusten och tampas med livet och allt vad det innebär med jobb, kärlek, barn och förväntningar. Allas liv tar olika vändningar men det de har gemensamt är de starka vänskapsbanden till varandra och kärleken till det pittoreska omgivningarna vid havet.

Beställ böckerna direkt av mig genom att mejla: kontakt@idafryklund.se
eller fyll i detta kontaktforumlär.

Med handen på hjärtat

Gårda Brygga


Lina bor i Göteborg, har ett bra jobb, fina vänner och en underbar dotter. Men inom loppet av en vecka får hon sparken, hennes älskade mormor Evy dör och hennes ex berättar att han ska få barn med sin nya flickvän. Allt som har legat och skavt under ytan börjar plötsligt att bubbla över och alla uppdateringar på sociala medier om framgång, lycka och snudd på perfektion är helt plötsligt för mycket att hantera.

Pris: 198 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.

Skrivet i stjärnorna

Gårda Brygga


Julen närmar sig med stormsteg och Kamile ser fram emot ett lugnt firande tillsammans med sin man Adrian och barnen hemma i Gottskär. Julklappar ska inhandlas, julbelysningen ska upp och knäcken kokas. Samtidigt har hon efter många års kämpande äntligen fått PR-ansvaret för ett av nästa års största projekt. Adrian har alltid stöttat sin frus ambitioner och har inga problem med att ta det mesta av ansvaret i hemmet ... åtminstone ända till dess att han efter en bilolycka själv behöver extra hjälp.

Pris: 198 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.

Balsam för själen

Sjöallén


Nykära Bella och nyligen dumpade Lisette är ägarna av en frisörsalong mitt i centrala Kungsbacka. För att läka sitt brustna hjärta ger sig Lisette ut i världen av nätdejting och blir snabbt charmad av Jonathan. Samtidigt träffar hon upprepande gånger på sin tonårsförälskelse Anton. Han som under en kväll för många år sedan både fångade och krossade hennes hjärta. Är det slumpen eller ödet som för dem samman och kan hon släppa sina sårade känslor och åter låta honom komma in i hennes liv?

Pris: 218 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.

Fjärilar i magen

Sjöallén


På Restaurang Sjöallén i Kungsbacka finns det alltid saker att göra. Menyerna måste planeras, inköpen beställas och gästerna ska känna sig välkomna. Oskar har tagit över restaurangen som hans föräldrar startat och nu kretsar hela hans liv runt Sjöallén. Stressen inom honom gör sig mer och mer påmind. Men vem har tid att sakta ner?

Kimberly har däremot lätt för att koppla av. Under en middagsbjudning hos en vän möter hon Oskars lillasyster Stella, som också arbetar på Sjöallén. Tillsammans får de en idé. De ska börja ha kulturkvällar med poesiuppläsningar på restaurangen.

Pris: 218 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.

På rosa moln

Sjöallén


För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen komma till ro. Visst saknar hon Italien, resandet och Angelo men hon måste växa upp. De flesta i hennes ålder klättrar i karriärstegen och skaffar familj, så vad är det som stoppar henne från att göra samma sak? Kanske kan ett fast arbete på Resebyrån Sjöallén leda till en nystart.

För Stellas mamma Diana börjar däremot livet som karriärist och hängiven hustru att skava. På senare tid har hon känt sig osynlig i sin mans ögon och deras äktenskap upplevs mer och mer som ett affärsavtal. Är det verkligen så här hennes framtid ska se ut?Pris: 218 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.

Jordgubbste och chokladdoppade maränger


För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen

Efter att författaren Noras senaste roman mött stark kritik känner hon sig nedstämd och vilsen. Förlaget vill att hon ska återfinna den hoppfulla känslan från sin första bok, fylld av romantik och glädje. Men hur kan Nora skriva om något hon inte längre tror på den eviga kärleken och lyckliga slut?

När en oväntad händelse leder henne till landsbygden och ambulansmannen Per, öppnas en ny värld av möjligheter. Nora kastas in i den idylliska tillvaron där hon möter en färgsprakande skara människor och katten Saffran. Genom deras sällskap och livsinsikter börjar Nora omvärdera sin syn på kärlek, vänskap och livet självt.


Pris: 148 kr (inklusive frakt).
Beställ via länken nedan.