Pris 218 kr inklusive frakt.

Beställ boken via formuläret nedan så återkommer jag till er via mejl.

 
 
Med handen på hjärtat
Skrivet i stjärnorna
Balsam för själen
Fjärilar i magen
På rosa moln
 
 
 

På rosa moln


För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen komma till ro. Visst saknar hon Italien, resandet och Angelo men hon måste växa upp. De flesta i hennes ålder klättrar i karriärstegen och skaffar familj, så vad är det som stoppar henne från att göra samma sak? Kanske kan ett fast arbete på Resebyrån Sjöallén leda till en nystart.

För Stellas mamma Diana börjar däremot livet som karriärist och hängiven hustru att skava. På senare tid har hon känt sig osynlig i sin mans ögon och deras äktenskap upplevs mer och mer som ett affärsavtal. Är det verkligen så här hennes framtid ska se ut? På ren impuls lämnar hon man och arbete bakom sig och hyr en lägenhet i Skärhamn. Sakta men säkert börjar den gamla Diana visa sig i spegelbilden igen. Men kan hon verkligen gömma sig från sitt liv för alltid? Och hur länge ska hon ignorera den lilla knölen i bröstet?

"På rosa moln" är den tredje fristående delen i Ida Fryklunds Sjöallén-serie, en känslostark feelgood om att hitta nya riktningar i livet.

 


Om boken


Titel: På rosa moln

Författare: Ida Fryklund

Förlag: Saga Egmont


Utgivningsdatum: 2024-02-07


E-bok ISBN: 9788727056609

Ljudbok ISBN: 9788727056616


Länkar


Storytel


BookBeat


Nextory