Pris 218 kr inklusive frakt.

Beställ boken via formuläret nedan så återkommer jag till er via mejl.

 
 
Med handen på hjärtat
Skrivet i stjärnorna
Balsam för själen
Fjärilar i magen
På rosa moln
 
 
 

Balsam för själen


Nykära Bella och nyligen dumpade Lisette är ägarna av en frisörsalong mitt i centrala Kungsbacka. För att läka sitt brustna hjärta ger sig Lisette ut i världen av nätdejting och blir snabbt charmad av Jonathan. Samtidigt träffar hon upprepande gånger på sin tonårsförälskelse Anton. Han som under en kväll för många år sedan både fångade och krossade hennes hjärta. Är det slumpen eller ödet som för dem samman och kan hon släppa sina sårade känslor och åter låta honom komma in i hennes liv?

Under tiden som Bella stöttar sin väns sökande efter ny kärlek fördjupar hon själv relationen med pojkvännen Casper. Det är dags att träffa hans mamma Margaretha vilket leder till att Bella kastas in i ett oväntat familjedrama. När hela historien uppdagas för Bella befinner hon sig plötsligt ofrivilligt i centrum av allt. Motvilligt förstår hon att om hon inte hanterar situationen på rätt sätt kan den potentiellt betyda slutet på hennes och Caspers relation.

"Balsam för själen" är en härlig feelgood-roman om vänskap, kärlek och familjerelationer, och är första delen i Sjöallén-serien.

 


Om boken


Titel: Balsam för själen

Författare: Ida Fryklund


Bokförlag: Saga Egmont
Utgivningsdatum: 2023-02-08


E-bok ISBN: 9788728470589

Ljudbok ISBN: 9788728470596
Mjukband: 9788728559895


Länkar


Adlibris


Bokus


Storytel


BookBeat


Nextory


Bokon