Pris 198 kr inklusive frakt.

Beställ boken via formuläret nedan så återkommer jag till er via mejl.

 
 
Med handen på hjärtat
Skrivet i stjärnorna
Balsam för själen
Fjärilar i magen
På rosa moln
Jordgubbste och chokladdoppade maränger
 
 
 

Skrivet i stjärnorna


Julen närmar sig med stormsteg och Kamile ser fram emot ett lugnt firande tillsammans med sin man Adrian och barnen hemma i Gottskär. Julklappar ska inhandlas, julbelysningen ska upp och knäcken kokas. Samtidigt har hon efter många års kämpande äntligen fått PR-ansvaret för ett av nästa års största projekt. Adrian har alltid stöttat sin frus ambitioner och har inga problem med att ta det mesta av ansvaret i hemmet … åtminstone ända till dess att han efter en bilolycka själv behöver extra hjälp. När balansen i deras förhållande skiftar sätts förhållandet på prov. Kan drivet att inte förlora sitt prestigefulla projekt och karriär i stället göra att Kamile riskerar sitt äktenskap med Adrian?


Samtidigt har Adrians vän Casper fullt upp med att renovera den gamla sommarstugan han nyligen köpt. Att flytta från det välbekanta i Kungsbacka ner till Gårda Brygga är ett stort steg för Casper som alltid försöker hålla sig till den trygga vägen i livet: Inga bergodalbanor på Liseberg, aldrig mer än max en chili-symbol vid beställandet av thaimat, inget dejtande via Tinder. Men så träffar han Gabriella. Hon som bor granne med Kamile och Adrian och vid vissa tillfällen är glad och varm och vid andra snobbig och kall. Trots det så kan han inte låta bli att dras till henne. Men att bli kär är bara det en risk och Gabriella är dessutom redan upptagen …


Om boken


Titel: Gårda Brygga – Skrivet i stjärnorna

Författare: Ida Fryklund


Mjukband

Bokförlag: BoD

Utgivningsdatum: 2022-10-04


Mjukband ISBN: 9789180275750


E-bok och ljudbok

Bokförlag: Nona
Utgivningsdatum: 2021-10-18


E-bok ISBN: 9789189357815

Ljudbok ISBN: 9789189357808


Länkar


Adlibris


Bokus


Storytel


BookBeat


Nextory


Bokon

Sagt om boken


“Helt underbar!! Så synd att den tog slut, hoppas nästa kommer snart!!


- Susanne

Recension från Storytel


“En riktigt underbar feelgood julbok där romancen är på topp & familjelivet är lika roligt som alltid när man har smått. För mig så flög sidorna bara fram & jag gillade det jag läste/lyssnade på. Av ig får denna julbok 5 av 5."


- @jt.bocker161212

Recension från Instagram


“En väldigt mysig och lättläst bok. Jag hade svårt att slita mig och väntade med spänning på slutet! En bok som handlar om livets motgångar och utmaningar."


- Annica

Recension från Storytel


“Ida Fryklunds böcker väcker känslor, men jag upplever dem även som genomtänkta och välkomponerade. Efter att ha lyssnat satt jag kvar med en känsla av medmänsklig värme och välbefinnande, lite som när man jag sett Love Actually."


- @hanschristianhoie

Recension från Instagram


“En riktigt härlig bok med fina beskrivningar av både persoer och miljöer! Väldigt träffande vardagsbeskrivningar."


- Malin

Recension från Storytel


“Så fin och mysig bok! Ida har en förmåga att verkligen göra karaktärerna levande och att beskriva små situationer i vardagen som man lätt kan relatera till. Älskade storyn och de olika personernas livsöden som vävs samman på ett finurligt sätt. Även uppläsaren får fem stjärnor!


- Ann-Charlotte

Recension från Nextory