Skrivdigitalen


Skriv med oss!Skrivdigitalen är författarkollegorna Ida Fryklunds och Helena Unées gemensamma plattform.

Skrivdigitalen på Instagram samtalar vi gärna med er som älskar att skriva, precis som vi gör. Där peppar vi varandra och där delar även jag och Helena med oss av våra skrivtips. Ni kan hitta vårt konto här: Skrivdigitalen - Instagram.

Vi tillhandahåller även gemensamma skrivtjänster. Genom våra olika bakgrunder, utbildningar och yrkesroller så kompletterar vi varandra kunskapsmässigt. Vi har dessutom erfarenheter från diverse författargenrer såsom feelgood, thrillers och barnböcker. Med vår sammanlagda kunskap kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig framåt i ditt skrivande.


Helena Unée är författare till sju utgivna titlar, legitimerad grundskollärare 1-7 svenska/SO och behörig specialpedagog. Helena debuterade 2021 med barnboken Skolspöket och magister Snark. Kort därefter kom hennes psykologiska thriller Fostermarken. Läs mer om Helena på hennes hemsida.


Ida har kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, inklusive kurser som "litteratur och existentiella frågor", "språk- och bildanalys" och "informatik". Hon arbetar som marknadsförare och kommunikatör. Ida har gett ut tre böcker inom feelgood-genren. 


Ida Fryklund

Helena Unée

Mejla oss gärna på: kontakt@skrivdigitalen.se