Pris 218 kr inklusive frakt.

Beställ boken via formuläret nedan så återkommer jag till er via mejl.

 
 
Med handen på hjärtat
Skrivet i stjärnorna
Balsam för själen
Fjärilar i magen
På rosa moln
 
 
 

Fjärilar i magen


På Restaurang Sjöallén i Kungsbacka finns det alltid saker att göra. Menyerna måste planeras, inköpen beställas och gästerna ska känna sig välkomna. Oskar har tagit över restaurangen som hans föräldrar startat och nu kretsar hela hans liv runt Sjöallén. Stressen inom honom gör sig mer och mer påmind. Men vem har tid att sakta ner?


Kimberly har däremot lätt för att koppla av. Sedan några månader tillbaka arbetar hon extra på en förskola och älskar det. Samtidigt planerar hon inför sin nästa utlandsresa. Under en middagsbjudning hos en vän möter hon Oskars lillasyster Stella, som också arbetar på Sjöallén. Tillsammans får de en idé. De ska börja ha kulturkvällar med poesiuppläsningar på restaurangen. Oskar blir inte direkt eld och lågor över förslaget och Kimberly gör sitt bästa för att inte dras med i hans tankesätt.

När stressen till slut blir för mycket för Oskar behöver han motvilligt ta emot Kimberlys råd. Fast hur ska hon, som tar dagen som den kommer, kunna se till att han får ordning på sitt liv?


"Fjärilar i magen" är en värmande feelgoodroman och den fristående uppföljaren till "Balsam för själen".

 


Om boken


Titel: Balsam för själen

Författare: Ida Fryklund

Förlag: Saga Egmont


Utgivningsdatum: 2023-05-22


E-bok ISBN: 9788728567104

Ljudbok ISBN: 9788728567111
Mjukband: 9788728567128


Länkar


Adlibris


Bokus


Storytel


BookBeat


Nextory


Bokon